LES TEKSTEN NEDENFOR FØR DU GÅR VIDERE TIL PÅMELDING

 

Gå videre til påmelding her

 

Dette er standdardprisene:

Fra 2019 deler vi inn i tre prisgrupper:

Gruppe A: Ansatte i bedrifter og offentlige etater - Kr 1500,- pr døgn

Gruppe B: Ansatte i kirker og ideelle organisasjoner - Kr 1200,- pr døgn

Gruppe C: Privatpersoner - Kr 1000,- pr døgn

 

Prisene på arrangementene våre varierer, alt etter varighet, innhold og bruk av eksterne ressurser. Du må derfor se på prisinformasjonen på hvert enkelt arrangement. Prisene ovenfor er et utgangspunktet for beregning av pris pr arrangement.

På noen arrangement har vi flere gjester enn overnattingsrom. Vi benytter da hotellet som ligger like i nærheten av oss. De som melder seg på våre arrangementer først, bor hos oss til den prisen som er oppgitt. Når vi benytter hotellet kommer et pristillegg på 15%.

Alle måltider og alle aktiviteter er på Pilegrimsgarden.

På noen få arrangement kan det være mulig for deltakere å bo hjemme (unntaksvis). Prisen for de som bor hjemme reduseres med 30% pr døgn, og inkluderer alle måltidene, men ikke overnatting.

 

Påmelding:

Påmelding er bindende. Hvis avmelding skjer innen 14 dager før start, betaler du kr 500,- i avmeldingsgebyr. Dersom avmelding (unntat ved sykdom) skjer sendere enn 14 dager før start, gir vi ikke refusjon. Du får da faktura på hele beløpet.

 

Sykdom:

Hvis årsaken til avmelding er sykdom, kan du søke om refusjon fra din reiseforsikring. Du må da kontakte din lege snarest mulig og be om legeerklæring som du sender til ditt forsikringsselskap sammen med kvitteringen på at du har betlat til oss. Dette gjelder selv om avmeldign skjer tidligere enn 14 dager før arrangementet (se ovenfor).  

 

Betaling:

For privatpersoner: Det er ønskelig at du betaler med kort på vår bankterminal ved ankomst. Du kan få tilsendt faktura desom du ber om dette.

For andre: Vi sender faktura, men du må huske på å oppgi riktig fakturaadresse og fakturareferanse.

 

Individuell løsning:

Hvis våre priser skulle være til hinder for at du kan delta hos oss, ber vi deg om å ta kontakt med oss på telefon eller e-post, så prøver vi å finne en individuell løsning som passer for deg. Personer med betalingsvansker kan betale i flere omganger, eller søke om redusert pris.

Telefon: 468 15 769

E-post: retreat@utsteinpilegrimsgard.no

 

Rabatt:

Medlemmer i Pilegrimsgardens venner får kr 100,- i rabatt på våre inspirasjonssamlinger og temasamlinger.

 

Du må gjerne ta kontakt dersom du har spørsmål.