Mer informasjon om Stille onsdag


Stille ondag er en mulighet til å ta ett skritt til siden for hverdagen og alt den måtte kreve. 

Legg til siden oppgaver og ansvar, forventninger og krav. Velkommen til en miniretreat i hverdagen. 

Utstein Pilegrimsgard ønsker å være en gjestfri rasteplass på livsvandringen.

Den ytre reisen går fra ditt hjemsted til Pilegrimsgarden med bil eller buss. Du må fint forholde deg til tidspunkt, reisetid, støyen langs veien eller fra radioen. Men når du kommer til Utstein, kan du skru av musikken og nyhetne i bilen og legge mobilen i hanskrommet.

Den indre reisen starter også når du reiser hjemmefra, med dine behov og forventninger, men når du kommer til Utstein inviterer vi deg til stillhet, bønn og ettertanke. Nå er det deg det gjelder. 

Stillheten er en gave til oss og en undervurdert ressurs. Det er så mye rundt oss som krever oss fra morgen til kveld. Vi håper Stille onsdag kan være en liten pust i bakken, et lite friminutt med mulighet for å lytte til dine egne lengsler og behov.  

Gjennom bønn, forbønn og møter med Jesus i bibelnes ord, kan du få med deg noe på livsveien videre. Ikke bli forundret om du hører eller oppdager noe nytt når det blir litt stille rundt deg og i deg. 

Området rundt Utstein er et fint turområde, så ta gjerne med deg uteklær for årstiden og gå en tur i løpet av dagen. Rundt Pilegrimsgarden er det også en bønnesti som du gjerne må benytte. 

Varmt velkommen til Stille onsdag! 

Tilbake


Del denne artikkelen på e-post