Kunstutstilling og konsert med Ellen Lien Rygg 1. september

Kunstutstilling og konsert med Ellen Lien Rygg 1. september

Vi inviterer til høstfest 1. septmeber med kunstutstilling og konsert med Ellen Lien Rygg!

Kunstutstillingen er på Utstein Pilegrimsgard søndag 1. september kl. 16.00. Konserten blir i Utstein kloster kirke kl. 18.00.

Ellen har med seg flere dyktige musikere, og hun formidler på en inderlig og varm måte, og når langt inn i sjelen med sin sang. Gå for all del ikke glipp av dette!

Sett av dagen allerede nå! Vi har begrenset antall plasser. For å sikre deg billetter til konserten kan du sende e-post til retreat@utsteinpilegrimsgard.no. Pris pr billett er kr 220,-.

Vi serverer kake og kaffe på kunstustillingen.

Mer informasjon kommer.

 

Ellen Lien Rygg, fødd 1966, oppvaksen på Sandnes, bur på Randaberg, og er utdanna allmennlærar. Ho har mange år bak seg som lærar i faget «Kunst -og håndverk». Som kunstnar har ho gått to år i lære hos Tor Olav Lunde i Sandnes. Ho held til i sitt eige atelier på Randaberg; Atelier Fargerike.

Ellen Lien Rygg har hatt fleire utstillingar: Den første «Livsrom»  i 2008 på «Himmel og hav» i Sola. Seinare har ho hatt utstilling kombinert med musikk på Tungenes fyr på Randaberg, visning heime på «Galleri Loftstuå» på Randaberg, sommerutstilling på «Cafe Mais» på Nedstrand i 2012, utstillinga «Tilhørighet» i kjerkestova på Randaberg.Og nå sist utstillinga «Livskraft» i Moster Amfi. 

Naturen betyr mykje for Ellen og ho hentar mykje inspirasjon gjennom turar langs sjøen, men og frå stovevindauga heime. Framfor all inspirasjon, er lyset det mest sentrale for Ellen. Lyset som håp, lyset som energi og påfyll, lyset som kraft. Ellen er også oppteken av at menneske er i utvikling, på så mange plan, noko som gjenspeiler seg i av tema for utstillingane.

Ellen Lien Rygg kombinerer ulike teknikker i uttrykka sine. Grunnlaget legges i akryl for deretter å bli tilført ei rekkje lag med tynne lasurer i oljemaling. Desse tynne laga med lasurer gir ei spesiell effekt og dybde i uttrykka. Nokre bilete er reint abstrakte, men bruk av symbol er ofte å finne. 


 


Del denne artikkel på e-post