25. - 27. november: Lyttestasjon for travle mennesker

25. - 27. november: Lyttestasjon for travle mennesker

25. - 27. november: Lyttestasjon for travle mennesker

Benytt stetoskopet til å lytte til ditt eget hjerte! Dette tilbudet er et egenutviklingsprogram for deg som holder høyt tempo, opplever store krav og forventninger, eller strever i livets motbakker.

 

Vi er ofte så opptatt av å strekke til, se og lytte til andre, at vi forsømmer oss selv. Noen ganger prøver kroppen å si oss noe, men vi hører det ikke.

Disse dagene vil vi gjennom flere korte undervisningsøkter bruke stetoskopet til å lytte til eget hjerte. Det er å ta hele seg selv på alvor. Dette handler om å lete etter holdepunkt og plattform å stå på i "ruskevær". Når vi tar godt hånd om oss selv, blir vi også i bedre stand til å se andre, og utgjøre en forskjell som kollega, venn og familiemedlem.

Det blir tid til turer i det flotte landskapet, og tid til hvile og ro. Du får også tilbud om individuell samtale som du benytter slik du selv ønsker det.

 

Ledere: Helge Hansen og Gunhild Andersen

 

Helge Hansen er sykehusprest ved Stavanger universitetssykehus. Han har master i klinisk sjelesorg. Tidligere har han arbeidet som prest i Den norske kirke, og som utdanningsprest ved Modum Bad - Institutt for sjelesorg.

Gunhild Andersen er pensjonist og frivillig retreatprest ved Pilegrimsgarden. Hun har arbeidet som lærer ved barne- og ungdomsskole, bibelskole og lærerhøgskole og som diakon. Hun har lang erfaring fra å møte mennesker med ulik bakgrunn, i livskriser og i samtaler om tro og liv og eksistensielle spørsmål.

 

Pris:

Gruppe A (Ansatte i bedrifter og offentlige etater): kr 4500,-

Gruppe B (Ansatte i kirker og ideelle organisasjoner): kr 4000,-

Gruppe C (Privatpersoner): kr 3400,-.

Se informasjon om priser, påmelding og avmelding her: www.utsteinpilegrimsgard.no/priser

 

Start mandag 25. november kl. 11.00

Slutt onsdag 27. november kl. 14.00

 


Del denne artikkel på e-post