06. - 09. juni: Temaretreat med Erling Pettersen

06. - 09. juni: Temaretreat med Erling Pettersen

Tema: En Gud som ser og hører.

 

 

Start: Torsdag 6. juni kl. 18.00 - med inspirasjonssamlingen

Slutt: Søndag 09. juni kl. 13.00 - med middag

 

Sted: Utstein Pilegrimsgard

 

Skulle du ikke ha anledning å delta fra start torsdag, kan de bli aktuelt med oppstart fredag kveld hvis de er ledige plasser. Deltakere som deltar hele perioden fra oppstart torsdag blir prioritert. Du må oppgi din ankomst når du melder deg på retreaten.

 

Pris:

Ved oppstart torsdag: Kr 3000,- (inkludert inspirasjonskvelden). Ved oppstart fredag: kr 2200,-. Rabatt for ektepar. Se våre nettsider for nærmere prisinformasjon.

 

Påmelding på vår nettside.

 

Dagene starter og avsluttes i kapellet, med enkle liturgier inspirert av den keltiske tradisjon. Det blir formiddagsbolker om Gud som ser og hører, om å være båret når livet røyner på, og om å kunne hvile i korsets mysterium. Nerven i dagene er Håpets teologi. Samtale, både individuelt og i fellesskap, på ettermiddagen, og god tid til å nyte stillheten og naturen.

 

 

Erling J Pettersen var biskop i Stavanger til 2017, og har vært prest i Boa Vista i Brasil, der hans teologi ble formet, og i Nordstrand menighet i Oslo, der han erfarte betydningen av stillhet og Jesusmeditasjon. Han er i dag frivillig medarbeider i regi av Bibelselskapet i Ukraina og Kirgisistan, med vekt på åndelig lederskap.

 

.


Del denne artikkel på e-post