04. - 07. april: Temaretreat med Leif Gunnar Engedal

04. - 07. april: Temaretreat med Leif Gunnar Engedal

Temaretreat med Leif Gunnar Engedal

Tema: Ansikt til ansikt med forsoningens Gud.

 

Alle som lever et vanlig menneskeliv vil før eller siden stilles overfor spørsmålet om «forsoning». Spørsmålet har mange skikkelser: Hva gjør jeg når relasjonen til andre blir smertefull konflikt? Hvordan forholder jeg meg til min egen skyld og mitt ansvar? Hva med savnet og den dype lengselen som aldri ble møtt? Hva kan det innebære å forsone seg med livet slik det nå engang ble? Retreaten inviterer til arbeid med slik spørsmål med utgangspunkt i en refleksjon over ‘personlig bønn’ som eksistensiell grunnposisjon.

 

Leif Gunnar Engedal er professor emeritus i sjelesorg og religionspsykologi. Han har arbeidet ved Institutt for Sjelesorg, Modum Bad og Det Teologiske Menighetsfakultet i Oslo. De senere årene har han engasjert seg i retreatbevegelsen og arbeidet med studier i kristen spiritualiet. Medleder: Gunhild Andersen

 

Oppstart med inspirasjonskveld tordag kl. 18.00 og slutt etter middag søndag kl. 13.00.

 

Skulle du ikke ha anledning å delta fra start tordag, kan de bli aktuelt med oppstart fredag kveld hvis de er ledige plasser. Deltakere som deltar hele perioden fra oppstart torsdag blir prioritert. Du må oppgi din ankomst når du melder deg på retreaten.

 

Pris:

Ved oppstart torsdag: Kr 3000,- (inkludert inspirasjonskvelden). Ved oppstart fredag: kr 2200,-. Rabatt for ektepar. Se våre nettsider for nærmere prisinformasjon.

 

Hvis du ikke har anledning å delta på en hel retreat, kan du likevel høre Leif Gunnar på en egen inspirasjonssamling torsdag kveld, den 4. april. Mer informasjon finner du om du klikker her.


Del denne artikkel på e-post